Lean og medarbejderudvikling

Kurser inden for Lean og medarbejderudvikling giver dig viden om optimering, analyse, effektivisering, udvikling, samarbejde, arbejdsmiljø og sikkerhed. Helt overordnet handler lean om at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats.

Ved at lære at udnytte dine personlige ressourcer i forhold til dit job og at identificere områder der er velegnede til innovation, samt at tilegne dig ny viden og lære grundlæggende kompetenceudviklingsmetoder kan du bidrage positivt til virksomhedens vækst.

Effektivisering og kvalitetsstyring
Ved hjælp af en række værktøjer kan du som ansat være med til at effektivisere virksomhedens produktion. Lær bl.a. at anvende SMED til omstillingseffektivisering og at anvende Six Sigma både som grundlæggende og avanceret værktøj. Bliv i stand til at anvende DOE, Statistisk forsøgsplanlægning i forbindelse med et Six Sigma projekt, og lær at bruge det statistiske værktøj SPC i forbindelse med kvalitetsstyring.

Ved at kunne anvende kanbanstyring lærer du i praksis at reducere gennemløbstider i produktionsprocesserne og ved at anvende virksomhedens it-systemer opnår du et større overblik over bl.a. flaskehalse.

LEAN
Kurserne i Lean giver kompetencer til at forstå og arbejde med Lean-principper og Lean-værktøjer i produktionen.

Kvalitet, drift og fejlfinding
Kurserne i kvalitet, drift og fejlfinding giver kompetencer til at forstå og arbejde med kvalitetssikring og forebyggelse af fejl i produktionen.

Udvikling og optimering af teams
Kurserne i udvikling og optimering af teams giver kompetencer til at etablere og arbejde i teams.

IT og digitalisering
Kurserne i IT og digitalisering giver kompetencer til at forstå og arbejde med digital styring og dokumentation i produktionen.

Medarbejderudvikling
Kurserne i medarbejderudvikling giver kompetencer til at forstå og arbejde med videndeling, innovation, forretningsforståelse og kompetenceudvikling i produktionen.

Analyse og dokumentation
Kurserne i analyse og dokumentation giver kompetencer til at forstå og arbejde med analyse og effektivisering i produktionen.

Miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed
Kurserne i miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed giver kompetencer inden for miljø, sikkerhed og sundhed i produktionen.

Se relevante kurser
Industriens Lean Kørekort
Se 1 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 10 dage
Omstillingseffektivisering for operatører
Se 1 hold
Næste startdato: 02-11-2020
Varighed: 2 dage
Teamkoordinatoruddannelsen
Se 2 hold
Næste startdato: 11-01-2021
Varighed: 5 dage
42 kurser er skjult - tryk her for at vise dem
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Med udgangspunkt i at: ”Kompetenceforsyningen skal være i orden” vil vi gennem løbende dialog med virksomhederne drøfte behovet og tilbyde relevante kurser. Vi dækker fra grundlæggende- over faglige- til special kompetencer.

Vi skaber også kontakter til de mange s...
Læs mere
Hanne Kirk
Uddannelseskonsulent
Du får nye færdigheder og viden og kan være med til at sikre fremtidens kompetencer på arbejdsmarkedet og fokus på vækstmulighed i din virksomhed.
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Skriv en besked
Hanne Kirk
Uddannelseskonsulent
Skriv en besked