Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Forankring af en LEAN kultur i produktionen

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at være med til at udvælge indsatsområder for forankring af Lean kultur i produktionen. Du lærer også at indgå i planlægning af processer, der hjælper med forankring af Lean kultur i produktionen, om forskellige problemløsningsmodeller og læringsstile og at formidle viden om Lean.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49614 - Forankring af en LEAN kultur i produktionen

Målgruppe: Kurset henvender sig til faglærte og ufaglærte medarbejdere, som har industriens LEAN-kørekort eller erfaring med LEAN og som ønsker at bidrage til forankringen af en LEAN kultur i egen virksomhed.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Viden om forskellige problemløsningsmodeller og kan bidrage med løsningsforslag til forankring af lean kultur i produktionen.
Grundlæggende viden om hvordan medarbejderes forskellige forudsætninger har betydning for arbejdet med forankring af lean kultur.
Kendskab til forskellige formidlingsteknikker og kan forberede og udføre formidling om forankring af lean kultur i produktionen.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Medvirke til at udvælge indsatsområder for forankring af lean kultur i produktionen.
Indgå i planlægning af processer, der underbygger indførsel og forankring af lean kultur i produktionen.

Fagnummer: 49614 Forankring af en LEAN kultur i produktionen Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 600,00 Uden for målgruppe: DKK 2.087,55