Skab det gode værtsskab

Gennem viden, værktøjer og et stærkt fagligt netværk.

Turisme, Detail & handel

Detail_hinges_smal
Klædt på til turister og gode oplevelser?

En uddannelse inden for turisme henvender sig til dig, som ønsker at arbejde, eller allerede arbejder, inden for turistbranchen. Du bliver opkvalificeret og får styrket dine kompetencer i dit nuværende job, eller dine karrieremuligheder, hvis du søger nyt.
Vi tilbyder flere typer af kurser og efteruddannelse indenfor bl.a. branding, kunderservice, sprog o.a., hvor du får mulighed for at arbejde aktivt med kursusmaterialet og dine nye værktøjer.

Vores dygtige og erfarne team af undervisere har både bred teoretisk baggrund og flere års relevant erfaring fra erhvervslivet og turismen og tilbyder både kurser og efteruddannelse, som styrker dine færdigheder i at skabe og sælge oplevelser til kunden, hvad enten du arbejder på et turistkontor, i et rejsebureau, på campingplads eller feriecenter, eller du er beskæftiget ved en af landets lokale turistattraktioner eller arbejder i et af servicefagene, der håndterer mange turister dagligt.

Du får skærpet din evne til at søge og vurdere informationer, når du sammensætter det optimale rejseprodukt. Du lærer at aflæse kundens behov ud fra markedstendenser og trends. Du lærer at kommunikere i den konkrete situation, når du støtter kunden i en købsbeslutning eller løser konflikter. Endelig lærer du, hvordan du bruger dit blik for trends og kundeønsker til at bidrage til udvikling af dine produkter og ydelser.

Vores kurser og efteruddannelser er målrettet medarbejdere og mellemledere i turismevirksomheder, som har lyst til at tage det næste skridt mod en succesfuld karriere

Kickstart din karriere indenfor turisme
Turistbranchen udvikler sig konstant og der er altid brug for professionelle med de nødvendige egenskaber og færdigheder. Ved at fremme din uddannelse med kurser i turisme, tager du det næste skridt mod en succesfuld karriere og kan være med til at sikre vækst og tiltrækningskraft i virksomhederne med nye kompetencer og indsigt i de nyeste teorier og markedsføringsteknikker i branchen.

Du kan vælge at tage kurser enkeltvis eller sammensætte flere kurser i forløb.
De enkelte kurser kan være relevant for forskellige fagområder, hvilket kan være med til at styrke dit netværk på tværs af fagområder og evt. samarbejdspartnere.

Reception

Uddannelse i turisme - styrk din position i branchen
Om du er virksomhedsejer eller ansat, så vil du kunne styrke din og virksomhedens position i en konstant bevægelig branche, hvor oplevelsesøkonomi er af stor vigtighed.

Se relevante kurser

Brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling
Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Madfremstilling - restaurant, kantine og catering
Reception, servering og service
Slagtning, forædling og salg af kød og convenience
Landbrugsproduktion
Rengøringsservice
Administration
Detailhandel
Offentlig forvaltning og sagsbehandling
Regnskab og økonomi
Turist og rejse
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
I tæt samarbejde med erhvervets organisationer arbejder vi hele tiden for at tilbyde kurser, der kan gavne forretnings- og medarbejderudvikling. Vores område besøges årligt af rigtigt mange gæster og vi er alle forpligtet til at give dem en fantastisk oplevelse.
Hanne Vestergaard Kristensen
Kursus- og Erhvervschef