HR & Ledelse

Vil du gerne udvikle dig som leder?

Med vores målrettede kurser inden for HR og ledelse kan du opnå større selvindsigt, ny viden, nye færdigheder og inspiration, så du kan styrke både dine faglige kompetencer og personlige egenskaber.
Kurserne omfatter både et bredt udvalg af korte kurser af 1-3 dages varighed og modulopdelte uddannelsesforløb af 9-13 dages varighed og er alle målrettet både nye og erfarne ledere og HR-medarbejdere.

Praksisnær lederuddannelse med en solid værktøjskasse

Vi lægger vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd, så det lærte kan overføres til din dagligdag og din rolle som f.eks. teamleder, afdelingsleder eller HR-medarbejder. Læringsformen er derfor meget baseret på aktivitet, dialog og erfaringsudveksling, ligesom du får brugbare værktøjer til at håndtere hverdagens opgaver og udfordringer.

På de modulopdelte uddannelsesforløb som f.eks. Den Grundlæggende Lederuddannelse får du ikke alene et godt indblik i en vifte af de vigtigste HR- og ledelsesværktøjer, men i kraft af modulopbygningen med mellemliggende ”hjemmeopgaver” også mulighed for virkelig at afprøve det lærte i din egen virksomhed/organisation. Din evne til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer bliver større, og samarbejdet med de øvrige deltagere igennem hele forløbet giver dig et godt netværk, der kan have stor betydning for din videre personlige faglige og karrieremæssige udvikling.

Kurserne er arbejdsmarkedsuddannelser, hvilket bl.a. giver mulighed for at søge voksen- og efteruddannelsesgodtgørelse.
(VEU-godtgørelse).

Se relevante kurser
Administrative funktioner i HR
Ledelse
Vores medarbejdere siger
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Virksomhedens udvikling og medarbejdernes uddannelse er ofte to sider af samme sag. Deltager du i kursus skal du have noget med hjem der understøtter udvikling og giver dig uddannelse. Vi tager udgangspunkt i en række grundlæggende værktøjer vi ved der virker. Du mø...
Læs mere
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.

Jeg føler jeg har fået ting med jeg kunne bruge dagen efter på arbejde.

Jeg blev teamleder under uddannelsen og bruger allerede de værktøjer jeg har lært, og der har været noget på hvert modul jeg kunne bruge i dagligdagen. Jeg kan se, at der er mange ting og situationer jeg nu har fået værktøjerne til at løse.

Det har været en fornøjelse at være afsted. Det har været et godt niveau og der har været plads til alle.

Bruno Kjær Hansen

Ringkøbing Genbrugsplads

"Fra gang til gang har jeg mærket, at jeg har flyttet mig"

- Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig en helt anden forståelse for de dynamikker, der er til stede i virksomheden, og forståelse for hvorfor jeg selv og mine kollegaer agerer, som vi gør.

Alt i alt har Den Grundlæggende Lederuddannelse ved KompetenceGruppen hos UCRS været en stor succes.

Jimmy Korsholm Pedersen

Teamleder hos Steelxperts Aps