Se vores udvalg af kurser

Vores erfaring - din sikkerhed for høj kvalitet

HR & Ledelse

_HR_Ledelse_AdobeStock_205190510(2)

Vil du gerne udvikle dig som leder?

Med vores målrettede kurser inden for HR og ledelse kan du opnå større selvindsigt, ny viden, nye færdigheder og inspiration, så du kan styrke både dine faglige kompetencer og personlige egenskaber.
Kurserne omfatter både et bredt udvalg af korte kurser af 1-3 dages varighed og modulopdelte uddannelsesforløb af 9-13 dages varighed og er alle målrettet både nye og erfarne ledere og HR-medarbejdere.

Læs mere og se alle datoer for kommende kursus.

Praksisnær lederuddannelse med en solid værktøjskasse

Vi lægger vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd, så det lærte kan overføres til din dagligdag og din rolle som f.eks. teamleder, afdelingsleder eller HR-medarbejder. Læringsformen er derfor meget baseret på aktivitet, dialog og erfaringsudveksling, ligesom du får brugbare værktøjer til at håndtere hverdagens opgaver og udfordringer.

På de modulopdelte uddannelsesforløb som f.eks. Den Grundlæggende Lederuddannelse får du ikke alene et godt indblik i en vifte af de vigtigste HR- og ledelsesværktøjer, men i kraft af modulopbygningen med mellemliggende ”hjemmeopgaver” også mulighed for virkelig at afprøve det lærte i din egen virksomhed/organisation. Din evne til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer bliver større, og samarbejdet med de øvrige deltagere igennem hele forløbet giver dig et godt netværk, der kan have stor betydning for din videre personlige faglige og karrieremæssige udvikling.

Se datoer for kommende kursus her.
HR_Ledelse_AdobeStock_164972173(1)

Kurserne er arbejdsmarkedsuddannelser, hvilket bl.a. giver mulighed for at søge voksen- og efteruddannelsesgodtgørelse.
(VEU-godtgørelse).
Tilmeld dig kurset.

Se relevante kurser

Administrative funktioner i HR
Ledelse
Vores medarbejdere siger
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Virksomhedens udvikling og medarbejdernes uddannelse er ofte to sider af samme sag. Deltager du i kursus skal du have noget med hjem der understøtter udvikling og giver dig uddannelse. Vi tager udgangspunkt i en række grundlæggende værktøjer vi ved der virker. Du møder på flere af vores kurser kollegaer fra andre brancher og får værdifuld sparring og erfaringsudveksling.

"Fra gang til gang har jeg mærket, at jeg har flyttet mig"

- Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig en helt anden forståelse for de dynamikker, der er til stede i virksomheden, og forståelse for hvorfor jeg selv og mine kollegaer agerer, som vi gør.

Alt i alt har Den Grundlæggende Lederuddannelse ved KompetenceGruppen hos UCRS været en stor succes.

Jimmy Korsholm Pedersen

Teamleder hos Steelxperts Aps

"Det har motiveret mig helt vildt"

- Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig konkrete værktøjer, jeg kan bruge i hverdagen. Jeg har fra gang til gang kunnet tage de værktøjer, jeg har lært, og implementere dem i mit daglige arbejde.

Kort sagt har Den Grundlæggende Lederuddannelse ved KompetenceGruppen hos UCRS været en stor succes og været rigtig givende.

Malene Juul Krogsgaard

Danwest Feriehusudlejning A/S