Se vores udvalg af kurser

Vores erfaring - din sikkerhed for høj kvalitet

HR & Ledelse

_HR_Ledelse_AdobeStock_205190510(2)

Vil du gerne udvikle dig som leder?

Med vores målrettede kurser inden for HR og ledelse kan du opnå større selvindsigt, ny viden, nye færdigheder og inspiration, så du kan styrke både dine faglige kompetencer og personlige egenskaber.
Kurserne omfatter både et bredt udvalg af korte kurser af 1-3 dages varighed og modulopdelte uddannelsesforløb af 9-13 dages varighed og er alle målrettet både nye og erfarne ledere og HR-medarbejdere.

Praksisnær lederuddannelse med en solid værktøjskasse

Vi lægger vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd, så det lærte kan overføres til din dagligdag og din rolle som f.eks. teamleder, afdelingsleder eller HR-medarbejder. Læringsformen er derfor meget baseret på aktivitet, dialog og erfaringsudveksling, ligesom du får brugbare værktøjer til at håndtere hverdagens opgaver og udfordringer.

På de modulopdelte uddannelsesforløb som f.eks. Den Grundlæggende Lederuddannelse får du ikke alene et godt indblik i en vifte af de vigtigste HR- og ledelsesværktøjer, men i kraft af modulopbygningen med mellemliggende ”hjemmeopgaver” også mulighed for virkelig at afprøve det lærte i din egen virksomhed/organisation. Din evne til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer bliver større, og samarbejdet med de øvrige deltagere igennem hele forløbet giver dig et godt netværk, der kan have stor betydning for din videre personlige faglige og karrieremæssige udvikling.

HR_Ledelse_AdobeStock_164972173(1)

Kurserne er arbejdsmarkedsuddannelser, hvilket bl.a. giver mulighed for at søge voksen- og efteruddannelsesgodtgørelse.
(VEU-godtgørelse).

Se relevante kurser
Administrative funktioner i HR
Ledelse
Vores medarbejdere siger
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Virksomhedens udvikling og medarbejdernes uddannelse er ofte to sider af samme sag. Deltager du i kursus skal du have noget med hjem der understøtter udvikling og giver dig uddannelse. Vi tager udgangspunkt i en række grundlæggende værktøjer vi ved der virker. Du møder på flere af vores kurser kollegaer fra andre brancher og får værdifuld sparring og erfaringsudveksling.

Jeg føler jeg har fået ting med jeg kunne bruge dagen efter på arbejde.

Jeg blev teamleder under uddannelsen og bruger allerede de værktøjer jeg har lært, og der har været noget på hvert modul jeg kunne bruge i dagligdagen. Jeg kan se, at der er mange ting og situationer jeg nu har fået værktøjerne til at løse.

Det har været en fornøjelse at være afsted. Det har været et godt niveau og der har været plads til alle.

Bruno Kjær Hansen

Ringkøbing Genbrugsplads

Jeg har fået en masse ud af sparringen med de andre kursister. Det har været et møde med mennesker fra både det kommunale og det private og det har virkelig givet meget.
Det var en kæmpe gevinst jeg ikke havde tænkt på inden.

Der er ingen tvivl om at de redskaber vi har fået, kan bruges både af folk, der skal i gang som ledere eller folk der har erfaring med ledelse.
Alle kan deltage i kurset og få noget med sig herfra. Klar anbefaling herfra.

Allan Bach

IPL Production A/S Lem