Se vores udvalg af kurser

Vores erfaring - din sikkerhed for høj kvalitet

Kurser i din virksomhed

Vi tilbyder alle vores kurser som virksomhedstilpassede kurser


Her tilrettelægger vi, inden for de givne rammer for arbejdsmarkedsuddannelser, kurserne i forhold til de ønsker og behov den enkelte virksomhed har. F.eks. ved at integrere relevante problemstillinger og cases fra virksomhedens egen hverdag.

Har I, som virksomhed, behov for en særlig afholdelsesform, eksempelvis undervisning i virksomhedens egne lokaler eller weekend-/aftenundervisning, har vi som regel også mulighed for at imødekomme dette.

På et kursus skal der minimum være 19 deltagere på et hold, for at kurset kan gennemføres. Hvis en virksomhed har færre end 19 deltagere til et kursus, kan virksomheden efter nærmere aftale vælge at betale for de manglende deltagere op til 19.

Med et virksomhedskursus får I et stærkt fundament i form af et fælles sprog og en fælles forståelse af nye kompetencer og værktøjer. På den måde kan I aktivt støtte og sparre med hinanden i hverdagen, når læringen fra kurset skal implementeres.

Kontakt os for yderligere information og planlægning af et virksomhedskursus.

Vi hjælper dig med overblikket.

Vores konsulenter kan hjælpe dig og din virksomhed med at få overblik over de forskellige tilskudsmuligheder der findes, så dine ansatte kan komme på kursus uden at det behøver at koste ret meget – måske kan det næsten blive gratis.

Kurserne er arbejdsmarkedsuddannelser, hvilket bl.a. giver mulighed for at søge voksen- og efteruddannelsesgodtgørelse (VEU-godtgørelse).

HR_Ledelse_AdobeStock_164972173(2)

Kompetencegruppen leverer skræddersyede løsninger til dig og din virksomhed.
Hos Kompetencegruppen tilbyder vi ikke kun en bred vifte af kurser, men kan også sammensætte skræddersyede pakker med relevante kurser, som du og dine ansatte kan vælge imellem, så opkvalificeringen kan blive til gavn for både din medarbejder og din virksomhed.

Om det er i produktionen, administrationen eller i ledelsen, der er brug for nye kompetencer, så kan vi hjælpe dine ansatte med opkvalificering og dermed din virksomhed med opkvalificering.

Det siger vores kunder og undervisere
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Virksomhedens udvikling og medarbejdernes uddannelse er ofte to sider af samme sag. Deltager du i kursus skal du have noget med hjem der understøtter udvikling og giver dig uddannelse. Vi tager udgangspunkt i en række grundlæggende værktøjer vi ved der virker. Du møder på flere af vores kurser kollegaer fra andre brancher og får værdifuld sparring og erfaringsudveksling.