Få et stærkt fundament

Se vores udvalg af IT kurser

IT

Nyttige redskaber til hverdagen.
Som medarbejder eller ledig er behovet for opdatering af kompetencer altid aktuelt.

Hos Kompetencegruppen kan du deltage på it-kurser og bl.a. blive bedre til regneark, få grundlæggende - og udvidet - viden om MicroSofts programmer, lære at redigere billeder eller noget helt fjerde.

På vores åbne værksted har du muligheden for at arbejde med mange forskellige programmer. Vores dygtige IT instruktører giver dig en masse tips og tricks med hjem, som er nyttige redskaber i din hverdag ved computeren.

Attraktiv på arbejdsmarkedet
Udvid dine kompetencer indenfor IT og gør dig selv mere attraktiv på arbejdsmarkedet - både for din nuværende, men også for din fremtidige arbejdsplads.

Kompetencegruppen har et bredt udvalg af spændende IT kurser, der går i dybden med det DU har behov for at lære. Du kan vælge et enkelt kursus, eller du kan skræddersy dine kurser, så det hænger sammen med de arbejdsopgaver du sidder med, eller gerne vil dygtiggøre dig indenfor.

IT

Grundlæggende og videregående kurser
Vi har en bred vifte af kurser og tilbyder hele tiden nye, så vi altid er i stand til både at opkvalificere og uddanne ledige, samt videreuddanne ansatte og opkvalificere en lang række virksomheder. 

Vi tilbyder kurser på et helt lavpraktisk basisniveau for dig, som måske enten ikke har brugt computeren så meget, eller blot gerne vil have styr på de helt grundlæggende ting, og vi tilbyder videregående kurser for dig, som har styr på det grundlæggende, men har brug for mere viden og flere redskaber at gøre med i hverdagen.

Med et IT kursus, der passer til dig, får du opdateret din viden og dine kompetencer.

Sammensatte kurser og forløb

Du kan vælge mellem enkelte kurser ved at søge dem frem i holdene herunder, eller du kan vælge at deltage i sammensatte forløb, hvor flere kurser er samlet i ét.
 
'Fra begynder til superbruger i Excel' - se det fulde kursus her

Se relevante kurser

IT og tværfaglige kurser
Regnskab og økonomi
Web og programmering
Igang med it
Styresystem, Windows 10
Tekstbehandling - Word
Regneark - Excel
Database - Access
Internet og E-mail Outlook
PowerPoint
IT
Lars Helleberg Stisen
Underviser
Uanset hvilken branche og jobfunktion du sidder i, kan du ikke undgå at støde på en eller anden form for IT.

Du kan øge dine kompetencer inden for IT med kurser og med den øgede digitalisering, er det i dag også muligt at efteruddanne dig inden for IT med kurser online. Fordelene ved online kurser er, at du i dit eget tempo kan opbygge dine kompetencer inden for det valgte område på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde.

Udviklingen inden for IT betyder, at mange flere virksomheder kan nyde godt af de fordele, som effektive IT-værktøjer giver.