Få et kompetenceløft

Vores erfaring - din sikkerhed for høj kvalitet

Bliv faglært

Som faglært står du stærkere.
Skal du i nyt job eller vil du gerne søge videre i den virksomhed du er ansat i, så er det en rigtig god ide at være faglært.
Du bliver klædt på til et arbejdsmarked, der i stigende grad kalder på faglært arbejdskraft, samtidig med at du skaber en fremtid for dig selv med langt flere muligheder.

Det er aldrig for sent!
Uanset om du har været i en virksomhed et år, 10 eller 20 år, så er det aldrig for sent at blive faglært. Din erhvervserfaring er KUN et plus, når du går i gang med at uddanne dig indenfor dit fag og det vil give dig en endnu større sikkerhed og balast i fremtiden.

Ønsker du at skifte spor og tage en erhvervsuddannelse, eller vil du gerne have papir på det, du allerede kan, så kan vi rådgive dig og hjælpe dig videre. Vi kan hjælpe med at finde den rigtige uddannelse for dig.

Du har mange muligheder hos Kompetencegruppen, uanset om du er i arbejde, ledig eller du, som virksomhed, ønsker at få flyttet nogle medarbejdere fra ufaglært til faglært. Vi tilbyder sparring og en mentorordning, der kan hjælpe dig/jer igennem en erhvervsuddannelse.

Vil du gerne være sikker på dit valg, høre mere om dine muligheder eller er du i tvivl om, hvorvidt DU kan blive faglært, så kontakt os og få mere information og sparring på, hvilken uddannelse, der passer til dig.

Læs mere om netop dine muligheder herunder eller tag kontakt til en konsulent, så hjælper vi dig videre.

Hans Uhd Jacobsen
Chefkonsulent
En af de fremtidige udfordringer for det danske arbejdsmarked er få de rigtige og bedste kvalificerede medarbejdere, derfor har man brug for faglært arbejdskraft i mange forskellige brancher.
Vi kan tilbyde en målrettet undervisning i et åbent voksenmiljø, hvor vi bygger videre på dine nuværende kompetencer.
Det giver dig gode muligheder på fremtidens arbejdsmarked.