Svejsning

Hos Kompetencegruppen finder du et stort udvalg af svejsekurser, som du kan sammensætte efter dit eget ønske og i samarbejde med vores undervisere afhængigt af, hvilken branche du arbejder i, eller ønsker at arbejde i.
Vi tilbyder (åbne) svejsekurser med plads til både hele hold og enkeltdeltagere. Du kan tage kurser i bl.a. MIG, MAG, TIG, Gassvejsning, Lysbuesvejsning og diverse andre svejsekurser.
Du sikres gode faciliteter og dygtige faglærere så du er garanteret et højt fagligt niveau og sikkerhed for at lære at lave svejsearbejde i høj kvalitet.

Er du ledig kigger vi selvfølgelig på det behov og den efterspørgsel, der er i virksomhederne, sammen med dig. Er du ansat kan du sammensætte kurset i samarbejde med din virksomhed og de ønsker og behov, der findes der. På den måde er du også med til at højne kvaliteten og opkvalificere din virksomheden.

Stå stærkt med opkvalificering og videreuddannelse.
Kompetencegruppen tilbyder fleksible og skræddersyede AMU svejsekurser for både ansatte og ledige og du kan tilmelde dig et eller flere fag alt efter, hvad du har brug for at opkvalificere dig i. Al undervisning foregår på Skjern Tekniske Skole.

Med en bred vifte af kurser og en konstant strøm af nye tilbud, er vi altid i stand til både at opkvalificere og uddanne ledige, samt videreuddanne ansatte og opkvalificere en lang række virksomheder.
Med et Svejse kursus, der passer til dig, får du opdateret din viden og dine kompetencer, så du stærkt.

Åbent værksted Skjern
UCRS afvikler svejsekurser i Åbent Værksted med mulighed for at erhverve svejsepas/certifikat. Alle svejseprocesser indgår på forskellige niveauer, afhængig af den enkeltes personlige faglige erfaring og kvalifikationer.

Inden kursusstart foretages en individuel visitation/vurdering, og evt. en praktisk prøve, så indplaceringen i et forløb bliver så korrekt som muligt. Alle der ønsker svejsekurser skal have bestået 1 dags kursus i §17 arbejdsmiljø først.

Efter endt kursusforløb kan der erhverves et svejsepas/certifikat, som er personligt, med en gyldighed op til 3 år efter udstedelsens dato. Der indkaldes til recertificering/fornyelse i god tid inden udløbsdato.

Svejsepas og certificering - Kvalifikationer
For at erhverve et svejsepas/certifikat kræves en relevant erhvervsuddannelse eller 12 mdr. dokumenteret relevant praktisk arbejde.

Skolecertificeringen udføres som teoretisk og praktisk prøvning, i henhold til gældende standarder, hvilke sikrer at svejseren har et højt fagligt kvalitetsniveau.
Certificeringen kan udføres med 3. parts godkendelse, i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse Nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg)

Se relevante kurser
Støberi og metalgenindvindingsindustri
Svejsning, skæring og maritim produktion i metal
Arbejdets organisering ved produktion i industrien
Betjening af industrirobotter for operatører
Montage af industriprodukter
Overfladebehandling
Spåntagende metalindustri
Bygge- og anlægsopgaver i lettere materialer
Stilladsmontage
Bjarke Vind Graversen
Faglærer
Da der med tiden er blevet stillet større krav til kvalitet, er kravene også stigende med hensyn til svejsning.
Derfor er det vigtig at få opkvalificeret svejserne, samt at få vedligeholdt deres certifikater.

På vores svejseværksted lægger vi vægt på at give kurs...
Læs mere
Flemming Løkke Stougaard
Svejsekoordinator
Bjarke Vind Graversen
Faglærer
Skriv en besked
Flemming Løkke Stougaard
Svejsekoordinator
Skriv en besked