Se vores udvalg af kurser

Vores erfaring - din sikkerhed for høj kvalitet

Uddannelsen er for dig,

En uddannelse i HR & Ledelse er for dig, der er nyudnævnt leder og for dig der, som erfaren leder, gerne vil have et udviklingsforløb, der styrker dine ledelsesevner og udfordrer dig med relevante og virkelighedsbaserede problemstillinger.

Din evne til at håndtere de daglige ledelsesudfordringer bliver større og formålet med uddannelsen er, at du opbygger dine ledelseskompetencer og får et omfattende praktisk fundament til brug i din hverdag som leder med de opgaver og udfordringer du støder på.

At være leder eller HR-medarbejder stiller store krav til både faglige kompetencer og personlige egenskaber. Og både faglige kompetencer og personlige egenskaber kan opbygges, trænes og udvikles ved hjælp af målrettet efter- og videreuddannelse.

"Det har motiveret mig helt vildt"

- Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig konkrete værktøjer, jeg kan bruge i hverdagen. Jeg har fra gang til gang kunnet tage de værktøjer, jeg har lært, og implementere dem i mit daglige arbejde.

Kort sagt har Den Grundlæggende Lederuddannelse ved KompetenceGruppen hos UCRS været en stor succes og været rigtig givende.

Malene Juul Krogsgaard

Danwest Feriehusudlejning A/S

Jeg føler jeg har fået ting med jeg kunne bruge dagen efter på arbejde.

Jeg blev teamleder under uddannelsen og bruger allerede de værktøjer jeg har lært, og der har været noget på hvert modul jeg kunne bruge i dagligdagen. Jeg kan se, at der er mange ting og situationer jeg nu har fået værktøjerne til at løse.

Det har været en fornøjelse at være afsted. Det har været et godt niveau og der har været plads til alle.

Bruno Kjær Hansen

Ringkøbing Genbrugsplads