Se vores udvalg af kurser

Vores erfaring - din sikkerhed for høj kvalitet

Uddannelsen er for dig,

En uddannelse i HR & Ledelse er for dig, der er nyudnævnt leder og for dig der, som erfaren leder, gerne vil have et udviklingsforløb, der styrker dine ledelsesevner og udfordrer dig med relevante og virkelighedsbaserede problemstillinger.

Din evne til at håndtere de daglige ledelsesudfordringer bliver større og formålet med uddannelsen er, at du opbygger dine ledelseskompetencer og får et omfattende praktisk fundament til brug i din hverdag som leder med de opgaver og udfordringer du støder på.

At være leder eller HR-medarbejder stiller store krav til både faglige kompetencer og personlige egenskaber. Og både faglige kompetencer og personlige egenskaber kan opbygges, trænes og udvikles ved hjælp af målrettet efter- og videreuddannelse.

"Fra gang til gang har jeg mærket, at jeg har flyttet mig"

- Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig en helt anden forståelse for de dynamikker, der er til stede i virksomheden, og forståelse for hvorfor jeg selv og mine kollegaer agerer, som vi gør.

Alt i alt har Den Grundlæggende Lederuddannelse ved KompetenceGruppen hos UCRS været en stor succes.

Jimmy Korsholm Pedersen

Teamleder hos Steelxperts Aps

"Det har motiveret mig helt vildt"

- Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig konkrete værktøjer, jeg kan bruge i hverdagen. Jeg har fra gang til gang kunnet tage de værktøjer, jeg har lært, og implementere dem i mit daglige arbejde.

Kort sagt har Den Grundlæggende Lederuddannelse ved KompetenceGruppen hos UCRS været en stor succes og været rigtig givende.

Malene Juul Krogsgaard

Danwest Feriehusudlejning A/S