Uddannelsen er for dig,

En uddannelse i HR & Ledelse er for dig, der er nyudnævnt leder og for dig der, som erfaren leder, gerne vil have et udviklingsforløb, der styrker dine ledelsesevner og udfordrer dig med relevante og virkelighedsbaserede problemstillinger.

Din evne til at håndtere de daglige ledelsesudfordringer bliver større og formålet med uddannelsen er, at du opbygger dine ledelseskompetencer og får et omfattende praktisk fundament til brug i din hverdag som leder med de opgaver og udfordringer du støder på.

At være leder eller HR-medarbejder stiller store krav til både faglige kompetencer og personlige egenskaber. Og både faglige kompetencer og personlige egenskaber kan opbygges, trænes og udvikles ved hjælp af målrettet efter- og videreuddannelse.

Jeg har fået en masse ud af sparringen med de andre kursister. Det har været et møde med mennesker fra både det kommunale og det private og det har virkelig givet meget.
Det var en kæmpe gevinst jeg ikke havde tænkt på inden.

Der er ingen tvivl om at de redskaber vi har fået, kan bruges både af folk, der skal i gang som ledere eller folk der har erfaring med ledelse.
Alle kan deltage i kurset og få noget med sig herfra. Klar anbefaling herfra.

Allan Bach

IPL Production A/S Lem

"Fra gang til gang har jeg mærket, at jeg har flyttet mig"

- Den Grundlæggende Lederuddannelse har givet mig en helt anden forståelse for de dynamikker, der er til stede i virksomheden, og forståelse for hvorfor jeg selv og mine kollegaer agerer, som vi gør.

Alt i alt har Den Grundlæggende Lederuddannelse ved KompetenceGruppen hos UCRS været en stor succes.

Jimmy Korsholm Pedersen

Teamleder hos Steelxperts Aps