Til din virksomhed

Vores erfaring - din sikkerhed for høj kvalitet

Virksomhed

Skræddersyede løsninger til dig og din virksomhed
Hos Kompetencegruppen tilbyder vi ikke kun en bred vifte af kurser, men kan også sammensætte skræddersyede pakker med relevante kurser, som du og dine ansatte kan vælge imellem, så opkvalificeringen kan blive til gavn for både din medarbejder og din virksomhed.
Hvad end det er i produktionen, i administrationen eller i ledelsen, der er brug for nye kompetencer, så kan vi hjælpe dine ansatte med opkvalificering og dermed din virksomhed med opkvalificering.
Kompetencegruppens konsulenter kan ligeledes hjælpe dig og din virksomhed med at få overblik over de forskellige tilskudsmuligheder, der findes, så dine ansatte kan komme på kursus uden at det behøver at koste ret meget – måske kan det næsten blive gratis.
Vi består af et team af konsulenter og undervisere med både teoretisk baggrund og flere års relevant erfaring fra stillinger i private og offentlige virksomheder.
Vi er et team af erfarne konsulenter og undervisere med stor viden om bl.a. ledelse, medarbejderudvikling, håndværk og teknologi. Vi hjælper dig med konsulentydelser og efteruddannelse af dine ansatte.

Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Vores opsøgende arbejde hos virksomheder og organisationer er alt afgørende for vores aktivitet. Behovsafdækningen og en god og åben dialog giver resultater. I kan altid få en konsulent på besøg. Har I en udfordring eller et ønske har vi måske løsningen.

Dit uddannelsescenter koordinerer opgaver med erhvervscenter og jobcenter:
Det var befriende, at opleve koordinationen med uddannelsescenter, erhvervsråd og jobcenter, således at vi automatisk har fået den bedste vejledning til, hvordan vi kan optimere vores forretning.

Karl Anker Krath

Ejer/Pro Elteknik