Skab værdi og udvikling

Se vores udvalg af kurser

Medarbejder

medarbejder(2)

Få hjælp til din personlige udvikling.
Kompetencegruppen tilbyder faglige kurser, som kan være med til at give dig et kompetenceløft.
Både i samarbejde med den virksomhed du arbejder i og hvis du er jobsøgende, kan du få skræddersyet den pakke af relevante kurser, som kan opkvalificere dig og hjælpe dig videre i dit nuværende job, eller måske i et nyt job.

Er du ledig og jobsøgende, så kan der være andre muligheder, der gør sig gældende.
Det kan derfor være en fordel for dig at tage et kig her.

Ønsker, muligheder og afklaring.
Vi vil altid gerne hjælpe dig med at afklare dine ønsker og muligheder, så du kan
• Udleve dine uddannelsesdrømme
• Få et skræddersyet kursusforløb, der passer lige til dig
• Dygtiggøre dig og avancere indenfor et bestemt fag eller område
• Få papirer på din viden og dine kundskaber – få lavet en Real Kompetence Vurdering
• Og meget mere..

Hvem er vi?
Kompetencegruppen består af et team af konsulenter og undervisere med både teoretisk baggrund og flere års relevant erfaring fra stillinger i private og offentlige virksomheder. Et team, som kender til erhvervslivet ud fra egne erfaringer og er godt rustet til at guide dig i den rette retning.
Vi er altid interesserede i at hjælpe dig til at finde DIN helt rigtige vej til god udnyttelse af dine opkvalificeringsmuligheder, også i samarbejde med din arbejdsplads.

Hvem kan deltage?
Vores kurser er for alle og vores erfaring er, at vi har noget for alle. Selvom det til tider kan være svært at finde lige det du søger.

Hvis du ikke finder det du ønsker, hvad end det handler om enkeltkurser, skræddersyede kursusforløb, kurser indenfor din branche, dine muligheder som ansat, som jobsøgende, eller hvilke tilskudsmuligheder der findes, så tøv ikke med at kontakte os.

Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Uanset om du skal kursus eller uddannelse på UCRS vil du altid møde erfarne og veluddannede undervisere. Vi mener man lærer godt, når der er et smil på læben og nye færdigheder og viden kan godt få smilet frem.