Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion

Kort fortalt

Du får introduktion til slagteribranchen generelt, både gris- og kreaturslagterierne samt tarmrenser. På kurset prøver du udbenings- og skæreprocesser med fokus på ergonomi og sikkerhed.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte kommende medarbejder med beskæftigelse inden for slagteribranchen.

Beskrivelse: - Deltageren kan anvende værktøj/kniv til en given skæreopgave i fersk kød.
- Deltageren kan anvende værktøj/kniv ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.
- Deltageren kan på grundlæggende niveau udføre arbejdsprocesser og produktioner i slagteriet som f.eks. opskæring og i slagtergangen
- Deltageren har viden om hvordan slagtedyret bliver udnyttet i produktionen.

Fagnummer: 49581 Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 2.044,10