Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Varepræsentation i detailhandlen

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren anvende forskellige former for varepræsentation, der understøtter en klar butiksprofil, og deltageren kan udarbejde forslag til, hvor og hvordan varepræsentationen i butikken kan justeres for at øge salget.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46475 - Varepræsentation i detailhandlen

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til salgs- og servicemedarbejdere der arbejder i detailvirksomheder, der har lidt eller ingen erfaring inden for varepræsentation.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige former for varepræsentation på eksempelvis hylder, vægge og gulv, der er med til at øge salget og understøtte en klar butiksprofil.

Deltageren kan optimere forskellige varepræsentationer som sikrer, at butikken fremstår spændende og inspirerende, så kunder motiveres til at købe.

Deltageren kan arbejde med principper inden for eksponering, belysning, skiltning, farveforståelse m.v. som giver kunden en optimal købsoplevelse.

Deltageren kan udarbejde forslag til, hvor og hvordan varepræsentationen i butikken kan justeres for at øge salget.

Fagnummer: 46475 Varepræsentation i detailhandlen Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 1.712,45