Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Søgemaskiner og søgemaskineoptimering

Kort fortalt

Efter kurset har du viden om søgemaskineoptimering og du kan forfatte tekster, som er målrettet efter retningslinjerne for de forskellige søgemaskiner. Du har derudover fået viden til at kunne analysere data på virksomhedens hjemmeside herunder konverteringsrater.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49918 - Søgemaskiner og søgemaskineoptimering

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med søgemaskineoptimering eller ønsker at arbejde med søgemaskineoptimering inden for handelsområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende søgemaskineoptimering som et markedsføringsredskab til at synliggøre og fremme virksomhedens digitale platform.

Deltageren kan forfatte tekster til søgemaskiner og benytte sponsorlink og Pay Per Click-kampagner som kan bidrage til optimeringen af virksomhedens ranking.

Deltageren kan anvende link building med henblik på, at virksomhedens digitale platform vil placere sig højt på de mest brugte søgemaskiner.

Desuden kan deltageren beregne konverteringsrater for at give et indblik i virksomhedens digitale platforms performance.

Fagnummer: 49918 Søgemaskiner og søgemaskineoptimering Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 1.712,45