Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Produktion af grøntsager på friland

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Beskrivelse: Eleven har kendskab til optimale dyrknings- og klimaforhold for produktion af udvalgte grøntsager på friland

Eleven har kendskab til forskellige produktionsformer og dyrkningsteknikker for produktion af udvalgte grøntsager på friland

Eleven har kendskab til produktion i plantetunnel, overdækning m.m., herunder regulering af varme og luftfugtighed m.m.

Eleven har kendskab til forudsætninger optimal planteetablering ved produktion af udvalgte grøntsager på friland

Eleven har, ved produktion af udvalgte grøntsager på friland, kendskab til planternes behov for næringsstoffer og vand

Eleven har, for udvalgte grøntsager på friland, kendskab til sygdomme og skadedyr som kan angribe planterne

Eleven har kendskab til metoder for bekæmpelse af ukrudt, sygdomme og skadedyr ved produktion af udvalgte grøntsager på friland

Eleven har kendskab til optimale høsttidspunkter, høstmetoder, sortering og opbevaring af udvalgte grøntsager på friland

Eleven har kendskab til produktionsstyring, optimering af arbejdsprocesser og arbejdsgange ved produktion af frugt og grønt

Eleven har kendskab til den estimerede arbejdskraft for produktion af udvalgte frugt og grøntsagskulturer på friland.

Eleven har kendskab til økonomien ved produktion af udvalgte grøntsager på friland.

Fagnummer: 17696 Produktion af grøntsager på friland Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.280,00 Uden for målgruppe: DKK 7.337,00