Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Planlægning af menu

Kort fortalt

Du kan planlægge menuer til restaurant, kantine og catering - ud fra viden om grundtilberedning, smagssammensætning, sensorik og madkultur.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Planlægning af menu
Online forløb. Kontakt skolen og få en snak omkring mulighederne.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om grundtilberedning, smagssammensætning og garniture i planlægning af menu i restaurant, kantine og catering.
Anvende viden om sensorik samt dansk og international madkultur i planlægningen af forskellige menuer.

Fagnummer: 48844 Planlægning af menu Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40