ONLINE UNDERVISNING

Bliv dygtigere hjemmefra!
UCRS tilbyder online kurser og fjernundervisning på flere fagområder. Blandt indenfor IT, hvor du kan få større viden om excel, word, billedredigering og meget andet.

Online kurser hos UCRS kan følges af både ansatte og ledige og foregår ved, at medarbejderne følger undervisningen via computer/tablet og ofte med mulighed for at chatte eller maile med en underviser undervejs.

Øg chancerne for nyt job.
Er du ledig er det også muligt at tilmelde dig online kurserne.
Det er altid en god ide at opkvalificere sine kundskaber og sin viden og derved øge sine chancer for nyt job.

Se alle online kurser længere nede på siden.

NYT KURSUS - 'Få tag på robotterne' Blended learning om robotteknologi

Oktober 2020

Svejsning med CoWelder robotteknologi er i en stigende udvikling og virksomheder i vores område er begyndt at investere i CoWelder robotsvejser.
Derfor tilbyder UCRS forskellige kursusforløb indenfor MAG svejsning, så du som medarbejder kan være med til at øge konkurrencedygtigheden i jeres virksomhed.
Lær at betjene svejserobotudstyr og få kendskab til at fremstille og indlæse, ændre og tilrette enkle svejseprogrammer.
Med CoWelder robotteknologi kan du være med til at sænke salgspriser, skabe en større omsætning og lavere omkostninger i din virksomhed.
Kurserne er velegnede til ansatte i små og mellemstore virksomheder, hvor svejseopgaven kan være ensformig og triviel. Med CoWelder robotteknologi får du, som medarbejder, frihed til andre mere spændende opgaver.
CoWelder er:
• velegnet til både de professionelle svejseværksteder og de mindre smedeværksteder. Det er en collaborative svejserobot
• velegnet til at arbejde sammen med mennesker, uden behov for sikkerhedsafspærring.
• CE-godkendt.
Kursus 47225 - ’Betjening og basis programmering af svejserobot’ giver dig grundviden og basal tilgang til CoWelder Robotteknologi. Krav til dig er at du har kendskab til forskellige materialetyper og svejseprocesser.
Kursus 47226 - ’Programmering og optimering af svejserobot’ giver dig et større kendskab til robottens funktioner og du får udbygget dine færdigheder til at kunne vurdere, redigere og optimere svejseprogrammerne i forbindelse med afhjælpning af program- og svejseprocesfejl. Du lærer at selvstændigt udføre svejsning med en industrirobot og vil kunne kvalitetsvurdere svejseforløb, samt udføre daglig vedligehold af robotten og den svejseudstyr.
Krav til dig er, at du har kenskab til forskellige svejsemetoder og processer samt svejserobottens forskellige funktioner og parametre.
Læs mere om ’Betjening og basis programmering af svejserobot’ og tilmeld dig
Kursusdatoer: 19. - 21. oktober
Kursusdatoer: 02. - 04. november

Læs mere om ’Programmering og optimering af svejserobot’ og tilmeld dig
Kursusdatoer: 26. - 28. oktober
Kursusdatoer: 09. - 11. november

NYT KURSUS - ’Fra begynder til superbruger i excel’

September 2020

Få tre kurser samlet i et og forny din viden indenfor brugen af Excel ark med kurset ’Fra begynder til superbruger i excel’.
Her undervises du i de basale værktøjer og får den nødvendig viden til at navigere i excel.

Er du selvlært indenfor excel, eller har du aldrig rigtig fået gang i regnearkene, så har du nu mulighed for at gå fra begynder til superbruger på ganske kort tid. Det er nemt at gå til og du kan tage kurset når det passer ind i din tid.
Undervisningen foregår som selvstudie online med mulighed for online hjælp. Du kan chatte eller maile med din underviser undervejs i tidsrummet 8.oo - 14.00

Kurset indeholder tre moduler:
1. ’Grundlæggende opstart’ - Anvendelse af regneark til enkeltberegninger (47218)
2. ’Bliv bedre til at lave formler’ - Design og automatisering af regneark (44346)
3. ’Få det til at se pænt ud’ - Præsentation af tal i regneark (40750)

Tilmeld dig hele kursuspakken samlet her eller kontakt Charlotte Vigtoft Nielsen, hvis du blot ønsker at tilmelde dig et enkelt af kurserne. Tlf: 96801542 Mail: cvn@ucrs.dk

Tilmeld dig den samlede kursuspakke her.

KOMMENDE KURSER

Vi udvikler hele tiden nye onlinekurser og du kan bl.a. glæde dig til kurset ’Fra superbruger til avanceret i excel’, der kommer i løbet af efteråret 2020.
 
Filtrer søgning her
Hanne Kirk
Uddannelseskonsulent
Skriv en besked
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder
Skriv en besked