Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Nærværende ledelse på afstand

Kort fortalt

Efter kurset kan du identificere hvilke udfordringer ledelse på afstand giver for din egen ledelsespraksis, for dine medarbejdere og for dit team. Du kan skabe rammer for dine medarbejderne så de kan løse deres opgaver både individuelt og som team. Du kan tilrette din kommunikation og vælge de rette kommunikationsredskaber, herunder digitale møder og samtaler, så dine medarbejdere både kan løse deres opgaver, oplever samhørighed med resten af teamet og trivsel i det daglige arbejde.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21068 - Nærværende ledelse på afstand

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.

Beskrivelse: Deltageren kan lede medarbejderne på det operationelle niveau så der er mulighed for at skabe resultater og nærvær på trods af fysisk afstand.
Deltageren kan identificere hvilke udfordringer ledelse på afstand giver for egen ledelsespraksis, for den enkelte medarbejder og for teamet.
Deltageren kan skabe rammer for medarbejderne så de kan løse deres opgaver både individuelt og som team.
Deltageren kan tilrette sin kommunikation og vælge de rette kommunikationsredskaber, herunder digitale møder og samtaler, så medarbejderne både kan løse deres opgaver, opleve samhørighed med resten af teamet og trivsel i det daglige arbejde.

Fagnummer: 21068 Nærværende ledelse på afstand Varighed 2 dage