Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Motorcykel: motorstyring og sensorer

Kort fortalt

På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på både indsprøjtningsanlæg, tændingsanlæg og canbus. Deltageren kan udmåle og vurdere hver enkelt komponent i hvert af de tre systemer. Deltageren kan vha 5 gastester vurdere en motorcykels forureningsniveau. Deltageren kan anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48195 - Motorcykel: motorstyring og sensorer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det cykel-, knallert- og motorcykeltekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation af motorcykler.

Beskrivelse: Deltageren kan tilrettelægge og udføre et rationelt fejlfindingsforløb på simple udgaver af motorcyklers motorstyring og tilhørende sikkerhedssystemer efter fabrikantens forskrifter.
Deltageren kan udmåle og vurdere hver enkelt komponent i motorcyklers enkle motorstyring og sikkerhedssystemer.
Deltageren kan ved hjælp af 5 gastestere vurdere en motorcykels forureningsniveau.
Deltageren kan, på baggrund af viden om funktionaliteten i simple motorstyringssystemer, anvende diagnoseværktøjer til enkel fejlfinding.

Fagnummer: 48195 Motorcykel: motorstyring og sensorer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.538,70