Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Motorcykel: canbus, elektronisk fejlfinding

Kort fortalt

På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på en motorcykels lysanlæg, starter, generator/ladeanlæg og på motorcyklens canbus.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48301 - Motorcykel: canbus, elektronisk fejlfinding

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det cykel-, knallert-, og motorcykeltekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationer af motorcykler.

Beskrivelse: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på en motorcykels lysanlæg, starter, generator/ladeanlæg og på motorcyklens canbus ved brug af fabrikantens diagnoseværktøj.
Deltageren kan udmåle og vurdere motorcyklens komponenter i lysanlæg, starter, generator/ladeanlæg og på motorcyklens canbus.

Fagnummer: 48301 Motorcykel: canbus, elektronisk fejlfinding Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.538,70