Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Måltidsplanlægning 2

Kort fortalt

Du kan planlægge varierede varme og kolde måltider til forskellige målgrupper ud fra viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, og produktionsflow- og kapacitet. Endvidere kan du udarbejde faglig dokumentation i relation hertil. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48801 Måltidsplanlægning 1.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, ledere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge varierede varme og kolde måltider til forskellige målgrupper ud fra viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, og produktionsflow- og kapacitet.
Uudarbejde faglig dokumentation i relation til måltidsplanlægning.

Fagnummer: 48802 Måltidsplanlægning 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40