Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Måleteknik fra tegning til produkt i træindustrien

Kort fortalt

Deltagerne kan foretage grundlæggende tegningslæsning af almindeligt forekommende produktionstegninger i træ- og møbelindustrien. Deltagerne kan bruge almindeligt forekommende måleudstyr indenfor træ- og møbelindustrien.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40274 - Måleteknik fra tegning til produkt i træindustrien

Målgruppe: Personer der har eller ønsker beskæftigelse indenfor træ- og møbelindustrien og som ønsker at blive opkvalificerede.

Beskrivelse: Deltagerne kan med udgangspunkt i Dansk Standard læse tegninger der anvendes inden for træ- og møbelindustrien. Deltagerne kan aflæse konstruktionstegninger med hensyn til dimensions- og målangivelse samt toleranceangivelse. Deltagerne kender principperne for kontrolmåling af færdige emner og delemner og kan kontrollere, om givne tolerancer på simple produktionstegninger er overholdt. Deltagerne kan anvende begreberne nominelle mål, Nedre Tolerance Grænse og Øvre Tolerance Grænse samt tolerancebredde. Deltagerne kan ved hjælp af måleudstyr som målebånd, universalskydelære og specialskydelære kontrollere, om et givet emne overholder de angivne mål og tolerancer på den tilhørende produktionstegning.

Fagnummer: 40274 Måleteknik fra tegning til produkt i træindustrien Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.409,60