Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Knallert, scooter, motorcykel: simpel motorstyring

Kort fortalt

På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpel motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts motorer, samt på en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48302 - Knallert, scooter, motorcykel: simpel motorstyring

Målgruppe: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpelt motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts knallert, samt en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel. Deltageren kan udmåle og vurdere eventuelle behov for udskiftning af komponenter på indsprøjtning og tændingsanlæg.Derudover kan deltageren anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Beskrivelse: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpelt motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts knallert, samt en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel. Deltageren kan udmåle og vurdere eventuelle behov for udskiftning af komponenter på indsprøjtning og tændingsanlæg.
Derudover kan deltageren anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Fagnummer: 48302 Knallert, scooter, motorcykel: simpel motorstyring Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.538,70