Søger du nye udfordringer?

Lad os hjælpe dig videre på din vej

Jobsøgende

Er du ledig og jobsøgende og vil du gerne have styrket eller øget dine kompetencer, så kan Kompetencegruppen hjælpe dig med at finde præcis det kursus, eller en sammensætning af kurser, der giver dig endnu bedre mulighed for at komme videre i dit arbejdsliv. Vi er klar til at hjælpe dig både indenfor HR & ledelse, med dine IT kompetencer, indenfor LEAN & medarbejderudvikling og ikke mindst en masse håndværksfag, som kan få dig videre, måske fra ufaglært til faglært.

Det er nemt kan få et overblik over dine muligheder og i kursusoversigten finder du både den regionale og den nationale positivliste.
Vi sparrer med dig i forhold til udfordringer og muligheder, der kan være for dig og vi hjælper dig med at afklare hvilke kurser, der er relevante for dig. Vi guider og vejleder dig, så du får et overblik over, hvad der kan være relevant for dig, som du kan tage med til videredrøftelse i din a-kasse.

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har, hvad du skal vælge og hvordan du kan sammensætte og skræddersy et forløb, så er vi klar til at hjælpe dig på vej.

At være jobsøgende er ikke nødvendigvis lig med at du er ledig, men er du ledig, så har vi gjort det nemt for dig at se, hvilke kurser du med fordel kan vælge.
Vi har sat tjek i feltet "For ledige". Ønsker du at se alle vores kursusmuligheder, skal du blot fjerne markeringen.
I kursusoversigten kan du finde både den regionale og den nationale positivliste, så du nemt kan få et overblik over dine muligheder. Se kurserne her nedenfor.
Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har og hvad, du skal vælge så kontakt os, vi er klar til at hjælpe.