Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Iværksætteri - ny forretningside

Kort fortalt

Efter kurset kan du vurdere og udvikle forretningspotentialet fra din idé til en konkret forretningsplan. Efter kurset kan du udarbejde en salgs- og markedsføringsplan og anvende forskellige økonomiske modeller i din forretningsplan.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48763 - Iværksætteri - ny forretningside

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med eller skal arbejde med iværksætteri.

Beskrivelse: Deltageren kan vurdere og udvikle forretningspotentialet fra en idé til en konkret forretningsplan, samt
vurdere sit produkt/serviceydelses værditilbud i forhold til kundens behov.
Deltageren kan segmentere markedet og forstå kundernes behov, for derved at designe og tilpasse ideen hertil. Deltageren kan udarbejde en salgs- og markedsføringsplan med størst mulig effekt i forhold til den konkrete forretningsplan.

Deltageren kan prisfastsætte sit produkt/serviceydelse samt udvælge og anvende forskellige økonomiske modeller til beregning af de økonomiske konsekvenser i forhold til den konkrete forretningsplan. Deltageren kender til forskellige virksomhedsformer og kan søge nødvendig information om beskyttelse af rettigheder samt har kendskab til hvor man kan få relevant vejledning.

Fagnummer: 48763 Iværksætteri - ny forretningside Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 402,00 Uden for målgruppe: DKK 1.783,35