Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Introduktion til opskæring af gris

Kort fortalt

Du kan under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning samt håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven. Du kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven og efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne. Du vil opnå kendskab til slagteriets arbejdsgang og arbejdsproces i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Beskrivelse: Deltageren opnår kendskab til:
arbejdsgangen og arbejdsprocessen i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang
 
Deltageren opnår færdigheder i:
at udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning under vejledning
at håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven samt følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven
at efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne

Fagnummer: 49582 Introduktion til opskæring af gris Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.951,15