Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Introduktion til forædling af kød

Kort fortalt

Du kan under vejledning klargøre kødstykker til marinering eller saltning og anvende relevante maskiner og udstyr, herunder lynhakker og pølsestopper til arbejdsopgaver inden for forædling. Du kan yderligere under vejledning fremstille farsvarer og følge gældende forskrifter for maskinsikkerhed og opnå kendskab til ergonomisk korrekte arbejdsstillinger.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
- under vejledning klargøre kødstykker til marinering eller saltning
- under vejledning anvende relevante maskiner og udstyr, herunder lynhakker og pølsestopper til arbejdsopgaver inden for forædling
- under vejledning fremstille farsvarer
- følge gældende forskrifter for maskinsikkerhed og opnå kendskab til ergonomisk korrekte arbejdsstillinger
- efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 49584 Introduktion til forædling af kød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 2.044,10