Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Introduktion til Detailhandel

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren håndtere kundekontakt og forskellige betjeningsformer. Endvidere arbejde med butikkens varebestilling, varepræsentation og salgsaktiviteter. Desuden kan deltageren følge op på butikkens markedsføringsindsats.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
43180 - Introduktion til Detailhandel

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til salgs- og servicemedarbejdere der har begrænset eller ingen erfaring fra detailvirksomheder og dermed har behov for en overordnet introduktion til arbejdsopgaverne indenfor detailhandel.

Beskrivelse: Deltageren kan på et grundlæggende niveau håndtere almindelig kundekontakt, herunder arbejde med at tiltrække og fastholde forskellige typer af kunder til butikken.
Deltageren kan arbejde med forskellige betjeningsformer, varepræsentation, salgsaktiviteter og opfølgning på butikkens markedsføringsindsats.
Deltageren kan foretage almindelig varebestilling samt gennemføre simple pris- og avanceberegninger.

Fagnummer: 43180 Introduktion til Detailhandel Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 2.700,75