Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Grundlæggende administration

Kort fortalt

Efter kurset kan du på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre administrative opgaver.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48464 - Grundlæggende administration

Målgruppe: Kurset retter sig mod ufaglærte medarbejdere, der arbejder med administration.

Beskrivelse: Deltageren kan på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre mundtlig og skriftlig kommunikation i forhold til afgrænsede administrative arbejdsprocesser og udpege forskelle i anvendelse af sproget i forhold til kulturer, sprogpolitik/-normer, kommunikationskanaler og målgrupper.

Deltageren kan desuden på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre digital databehandling i forhold til afgrænsede administrative arbejdsprocesser og udpege forskelle i virksomheders/institutioners behov for og behandling af data og innovere digitalisering af afgrænsede arbejdsprocesser.

Deltageren kan sluttelig på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre afgrænsede administrative serviceopgaver ud fra en helhedsforståelse og udpege forskelle i anvendelse af forskellige servicekoncepter, kvalitetskoncepter og normer.

Fagnummer: 48464 Grundlæggende administration Varighed 25 dage AMU-pris: DKK 4.800,00 Uden for målgruppe: DKK 12.583,75