Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Fremstilling af brød

Hold

17-04-2023
Fremstilling af brød
UCH, Døesvej 70, Holstebro
8 dage Daghold
Info om fag
48814 - Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:
- Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
- Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 512,00 Uden for målgruppe: DKK 2.696,80
48815 - Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan på grudlæggende niveau:
Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48815 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 512,00 Uden for målgruppe: DKK 2.696,80