Efteruddannelse

Kompetencegruppen

El/hybride motorcykler diagnose og fejlfinding

Kort fortalt

Deltageren kan tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på el/hybrid motorcykler, samt udmåle det elektriske system med multimeter/scoop og vurdere hver enkelt komponent i systemet.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48429 - El/hybride motorcykler diagnose og fejlfinding

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det cykel-, knallert-, og motorcykeltekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationer af motorcykler.

Beskrivelse: Deltageren får viden om og kan anvende fabrikantens diagnoseværktøj til diagnosticering af fejl i motorcyklens elektriske system.
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på el/hybrid motorcyklers elektriske system.
Deltageren kan udmåle motorcyklens elektriske system med multimeter/scoop og vurdere hver enkelt komponent i systemet.

Fagnummer: 48429 El/hybride motorcykler diagnose og fejlfinding Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.538,70