Efteruddannelse

Kompetencegruppen

El-cykel/el-scooter: fejlfinding, elektr. systemer

Kort fortalt

Fejlsøgning og fejlfinding på avancerede elektriske systemer og komponenternes på el-cykler og el-scootere. Kursisten opnår kompetencer inden for udmåling og fejlfinding af komponenter med multimeter og diagnoseværktøj.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48300 - El-cykel/el-scooter: fejlfinding, elektr. systemer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det cykel-, knallert-, og motorcykeltekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationer af motorcykler.

Beskrivelse: Deltageren forstår og kan anvende viden om el-cykler og el-scooteres avancerede elektriske systemer og komponenternes virkemåde. Deltageren kan på den baggrund foretage udmåling af komponenter med multimeter, udføre fejlfinding og anvende diagnoseværktøj til fejlsøgning på el-cykler og el-scooteres avancerede elektriske systemer og komponenter.

Fagnummer: 48300 El-cykel/el-scooter: fejlfinding, elektr. systemer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.538,70