Efteruddannelse

Kompetencegruppen

E-handel og CMS-systemer

Kort fortalt

Efter kurset kan du arbejde med integration af virksomhedens webshop, samt oprette og vedligeholde vareinformationer i virksomhedens CMS-system i forbindelse med salgsplanlægningen.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49932 - E-handel og CMS-systemer

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med salg og service, kommunikation og markedsføring, og som ønsker at oprette en webshop eller forbedre eksisterende e-handelsløsninger.

Beskrivelse: Deltageren kender til de grundlæggende principper i et CMS-system (Content Management System) og kan bruge det i forbindelse med integration af virksomhedens webshop, online platforme og IT-systemer.

Deltageren kan opdatere CMS-systemet, så det understøtter firmaets e-handelsplatform optimalt. Deltageren kan oprette og opdatere vareinformationer i virksomhedens CMS-system i forbindelse med salgsplanlægning.

Deltageren kan ligeledes opdatere firmaets profil og forretningskoncept på internettet via CMS-systemet.

Fagnummer: 49932 E-handel og CMS-systemer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.268,90