Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Digital kommunikation i e-handel

Kort fortalt

Efter kurset har du kendskab til, hvordan du tilpasser den digitale kommunikation professionelt på virksomhedens digitale handelsplatform til optimering af kundeoplevelsen. Endvidere kan du anvende metoder til at optimere den digitale kommunikationsstrategi efter kundemålgruppen.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49835 - Digital kommunikation i e-handel

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med digital handel og som ønsker viden om hvordan man kommunikerer professionelt på den digitale handelsplatform.

Beskrivelse: Deltageren kan kommunikere skriftligt og mundtligt på virksomhedens digitale handelsplatforme, i tråd med virksomhedens strategi.

Deltageren kan anvende metoder til at kommunikere målrettet og professionelt på virksomhedens digitale handelsplatforme.

Deltageren kan anvende relevante metoder til at tilpasse virksomhedens digitale kommunikation til forskellige kundemålgrupper.

Fagnummer: 49835 Digital kommunikation i e-handel Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30