Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Digital driftsoptimering

Kort fortalt

Efter kurset kan du identificere de forskellige relevante nøgletal målrettet den digitale driftsoptimering, og du kan anvende metoder til at analysere lagerstatus samt omsætte data fra nøgletal til konkrete og udviklende tiltag på virksomhedens digitale platform.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49841 - Digital driftsoptimering

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med digital handel og som ønsker at kunne anvende metoder til at optimere den daglige virksomhedsdrift på virksomhedens digitale platform. Vi anbefaler, at man som deltager har en grundlæggende viden om regnskab og heraf kunne analysere et regnskab.

Beskrivelse: Deltageren har kendskab til relevante nøgletal målrettet den digitale driftsoptimering, herunder kan deltageren anvende metoder til at analysere lagerstatus med henblik på varedisponering.

Deltageren kan omsætte data fra nøgletal til konkrete og udviklende tiltag på virksomhedens digitale platform.

Deltageren har kendskab til virksomhedens digitale værdikæde samt kan anvende metoder til optimering af den digitale drift.

Fagnummer: 49841 Digital driftsoptimering Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30