Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Diæter og ernæringsterapi 1

Kort fortalt

Deltageren kan menuplanlægge og producere diæter fordelt på små portioner med høj energitæthed, og have øje for madens sammensætning og sensoriske kvalitet. Deltageren kan deltage i tværfagligt samarbejde om ernæringsterapi og diætplaner. Inden for samme målrettede brugergruppe giver uddannelsen kompetencer til at deltage i 48153 Diæter og ernæringsterapi 2.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod erfarne medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener på sygehus og plejehjem, og som ønsker at arbejde med diætkost.

Beskrivelse: Deltageren kan menuplanlægge og producere diæter:
- i små portioner/måltider, som er indbydende og har høj energitæthed,
- der tager hensyn til madens sammensætning og anretning, herunder kvalitet og sensoriske egenskaber,
- ved brug af tilberedningsmetoder som fx blød kost, gratin-, puré- og gelékost.
Deltageren kan deltage i tværfagligt samarbejde om tilrettelæggelse af ernæringsterapi og diætplaner for patienter/brugere.

Uddannelsens kompetencer opnås:
________målrettet underernærede
________målrettet småtspisende

Fagnummer: 48152 Diæter og ernæringsterapi 1 Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10