Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Detailudskæring af delstykker af kød

Kort fortalt

Du lærer at kende de forskellige delstykkers anvendelse, kvalitetsbedømme kød og udøve egenkontrol. Desuden vil du lære at håndtere knive og andre værktøjer korrekt samt detailudskære og tilberede forskellige delstykker.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med fødevarefremstilling og ønsker at opnå specifikke kompetencer i forhold til detailudskæring og kvalitetsbedømmelse af kød.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At kende de forskellige delstykkers anvendelse
At efterleve gældende hygiejne forskrifter
At kende forskellige dyrearters alder og race
At kvalitetsbedømme kød
At genkende de forskellige dele af dyret
At udøve egenkontrol
På baggrund af den opnåede viden opnår du færdigheder i:
At håndtere knive og andre værktøjer korrekt og sikkerhedsmæssigt ansvarligt
At kvalitetsbedømme kød på spisekvalitet
At detailudskære udvalgte delstykker af kød fagligt og kvalitetsmæssigt korrekt
At tilberede forskellige udskæringer korrekt

Fagnummer: 49971 Detailudskæring af delstykker af kød Varighed 4 dage