Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Dataanalyse i digital handel

Kort fortalt

Efter kurset kan du indsamle performancedata for den digitale forretning, kvalitetssikre indsamlet data og anvende dataanalyseværktøjer til analyse og optimering af forretningen. Du kan formidle de indsamlede informationer visuelt og har forståelse for relevant jura omkring håndteringen af personfølsomme data.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49916 - Dataanalyse i digital handel

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med dataanalyse eller som gerne vil arbejde med dataanalyse indenfor handelsområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan identificere datakilder og anvende disse til at indsamle performancedata for den digitale forretning.

Deltageren får viden om og kan bidrage til kvalitetssikring af data.

Deltageren kan anvende dataanalyse af den digitale forretning til daglig datahåndtering/databearbejdning ved hjælp af relevante datahåndteringssystemer.

Derudover kan deltageren anvende analyseværktøjer til bearbejdelse af performancedata med henblik på målsætning, søgemaskineoptimering og optimering af salg og kundeservice.

Deltageren kan formidle dataene visuelt til relevante modtagere.

Deltageren har forståelse for jura vedrørende anvendelsen af personfølsomme data.

Fagnummer: 49916 Dataanalyse i digital handel Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.218,30