Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Cykler: hydrauliske bremser

Kort fortalt

Deltageren opnår kompetence til at vedligeholde, efterse, montere og reparere hydrauliske bremsesystemer på cykler.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48304 - Cykler: hydrauliske bremser

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det cykel-, knallert- og motorcykeltekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med service og vedligehold af cykler.

Beskrivelse: Deltageren kan vurdere, om cyklen overholder sikkerhedsmæssige og lovmæssige krav samt foretage vurdering af de slidmæssige dele i henhold til data samt foretage korrekt justering af hydrauliske bremser.
Deltageren kan montere og reparere hydrauliske bremser efter fabrikantens forskrifter, herunder kan forstå og anvende viden om hydrauliske funktioner og principper i et bremsesystem.
Deltageren forstår og kan anvende viden om forskellen på mineralsk olie og bremsevæske, samt fordele, ulemper og levetid ved anvendelse af de forskellige væsker.

Deltageren kan beregne det mekaniske samt hydrauliske udvekslingsforhold i et bremsesystem.
Deltageren forstår og kan anvende viden om forskellige fabrikanters montageteknologier af bremseskiver og caliper.
Deltageren kan redegøre for de forskellige typer af bremseklodser, samt kan forstå og anvende viden om varmepåvirkning af bremseskiver samt slitage på bremseklodser.

Fagnummer: 48304 Cykler: hydrauliske bremser Varighed 1,5 dage AMU-pris: DKK 192,00 Uden for målgruppe: DKK 1.211,52