Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Brugerdreven måltidsudvikling

Kort fortalt

Du kan udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling med baggrund i ledelseserfaringer og styring af madproduktion og ud fra viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition og ernæringsmæssige behov. Du kan endvidere planlægge og lede processen ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Ledere og teamleder, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Beskrivelse: Du kan:
Udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling i en madproduktion på baggrund af viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition, forventninger og ernæringsmæssige behov.
Planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.
Udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.

Fagnummer: 48788 Brugerdreven måltidsudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10