Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Autolakering - Klargøring efter lakering

Kort fortalt

Deltagerne kan i samarbejde med virksomhedens kvalitetsansvarlige fortage en vurdering af hvilken efterbehandling, der kræves for at levere bilen til kunden i den kvalitet, som er aftalt og i overensstemmelse med KS2000.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
42892 - Autolakering - Klargøring efter lakering

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til faglærte vognmalere og andre med kendskab til autolakering, der har eller søger beskæftigelse indenfor området. Det forudsættes, at deltagerne har gennemført uddannelsen "Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater".

Beskrivelse: Deltagerne kan:
I samarbejde med virksomhedens kvalitetsansvarlige foretage en vurdering af, hvilken efterbehandling, der kræves for at levere bilen til kunden i den aftale kvalitet og i overensstemmelse med KS2000.
Udføre fjernelse af mindre fejl i lakeringen, såsom skidt og ”løbere”.
Udføre fjernelse fejl i udsprøjtningsområderne og sammenpolere ny lak med gammel lak.
Klargøre bilen til kunden, således at alle spor fra lakarbejde er væk (støv, skidt og lakrester).
Udføre en kvalitetsvurdering af det udførte arbejde.
Udføre arbejdet efter gældende love og regler under hensyn til sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Fagnummer: 42892 Autolakering - Klargøring efter lakering Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 1.081,40