Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Affjedring /styretøj på cykler

Kort fortalt

Deltageren har kendskab til affjedringstyper samt deres fordele og ulemper. Deltageren kan fortage en klarificering af syntetiske WT oliers egenskaber i forhold til viskositet og densitet. Deltageren kan foretage opsætning, eftersyn, fejlfinding og rep. af cyklens affjedring og styretøj ud fra fabrikantens vejledning. Deltageren kan opsætte affjedringen for og bag.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47107 - Affjedring /styretøj på cykler

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med salg og reparation af affjedring på cykler.

Beskrivelse: Deltageren har kendskab til affjedringstyper samt deres fordele og ulemper
Deltageren kan fortage en klarificering af syntetiske WT oliers egenskaber i forhold til viskositet og densitet. Deltageren kan foretage opsætning, eftersyn, fejlfinding og reparation af cyklens affjedring og styretøj ud fra fabrikantens vejledning. Deltageren kan opsætte affjedringen for og bag ud fra fabrikantens og kundens vejledning og ønsker.

Fagnummer: 47107 Affjedring /styretøj på cykler Varighed 1,5 dage AMU-pris: DKK 201,00 Uden for målgruppe: DKK 1.264,35