Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Kort fortalt

Du kan med baggrund i ledelseserfaringer udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion samt planlægge og lede denne forandringsproces. På baggrund af indførelsen af økologi kan du endvidere udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Ledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Beskrivelse: Du kan:
- Udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion.
- Planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af økologi.
- Udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved
indførelse af økologisk køkkendrift.

Fagnummer: 48777 Strategi for indførelse af økologi i madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10