Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Spisestedets egne bæredygtige råvarer

Kort fortalt

Du kan planlægge den rette produktions- og driftsform for produktion af egne afgrøder. Du kan etablere et økologisk vækstmiljø og en bæredygtig komposteringsløsning. Endelig kan du opbevare og anvende egne afgrøder ud fra viden om relevant lovgivning.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48840 - Spisestedets egne bæredygtige råvarer

Målgruppe: Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge den rette produktions- og driftsform til egne afgrøder, der skal anvendes til egen madfremstilling for at imødekomme spisestedets koncept.
Klarlægge og vurdere de fordele og muligheder, der er forbundet med at anvende afgrøder fra eget vækstmiljø i madfremstillingen.
Etablere økologisk vækstmiljø tilknyttet eget spisested.
Overholde gældende lovgivning i forhold til opbevaring og anvendelse af spisestedets egne afgrøder samt ved indkøb af lokale fødevarer.
Etablere en bæredygtig komposteringsløsning til spisestedet.

Fagnummer: 48840 Spisestedets egne bæredygtige råvarer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40