Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Økologi i den daglige madproduktion

Kort fortalt

Du kan planlægge og producere økologiske måltider ud fra viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. Du kan endvidere anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte økologiske retter. Uddannelsens kompetencer kan opnås for henholdsvis sommer og vintersæson.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48775 - Økologi i den daglige madproduktion

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson.
Anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet.
Anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider.

Kurset kompetencer kan opnås for en af følgende sæsoner:
___ Sommer
___ Vinter

Fagnummer: 48775 Økologi i den daglige madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 402,00 Uden for målgruppe: DKK 2.174,40