Efteruddannelse

Kompetencegruppen

MTM bearbejdning, 5-akset

Kort fortalt

Du får viden om maskinens opbygning, funktioner og akse-systemer og kan programmere i ISO, dialog eller afvikle programmer via post-processer fra CAM og udføre spåntagende bearbejdning på MTM-maskiner med 2 spindler.

Hold
Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: AMU-kurset henvender sig til ikke-faglærte operatører samt faglærte i metal- og maskinindustrien, som har erfaring med CAM programmering og CNC bearbejdning på (MTM) Multitask maskine(r). Det anbefales, at deltagerne forud for kursets start har rutine i CAM programmering, opstilling og produktion på CNC maskiner og har erfaring med GPS, tegningsforståelse, toleranceangivelser samt kontrolmåling.

Beskrivelse: Deltageren kan med viden om maskinens opbygning, funktioner og akse-systemer programmere i ISO, dialog eller afvikle programmer via post-processer fra CAM og udføre spåntagende bearbejdning på MTM-maskiner med 2 spindler. Endvidere kan deltageren programmere og afvikle programmer i akserne X,Y,Z,C,W samt oprette værktøjer, herunder de specielle værktøjer til MTM bearbejdning.

Fagnummer: 47409 MTM bearbejdning, 5-akset Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.280,00 Uden for målgruppe: DKK 6.773,50