Toggle navigation
Om UCRS
Hvem er vi?
Praktisk info
Videoguides
Kvalitet
Bliv faglært
Kursus
HR og ledelse
Lean og medarbejderudvikling
Realkompetencevurdering - RKV
Turisme, detail og handel
IT
Sprog
Svejse certifikat
Svejsning og robotsvejsning
Robot Teknologi
Hydraulik, pneumatik og el
Bilsyn
Fødevarer
Om UCRS
Bliv faglært
Kursus
Toggle navigation
Om UCRS
Hvem er vi?
Praktisk info
Videoguides
Kvalitet
Bliv faglært
Kursus
HR og ledelse
Lean og medarbejderudvikling
Realkompetencevurdering - RKV
Turisme, detail og handel
IT
Sprog
Svejse certifikat
Svejsning og robotsvejsning
Robot Teknologi
Hydraulik, pneumatik og el
Bilsyn
Fødevarer
Du er ved at tilmelde dig dette kursus:
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Tilmeld dig med din email:
Vi bruger kun din E-mail til at sende kvitteringer eller hjælpe til gennemførsel af din tilmelding
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve
Vis privatlivspolitik
Vælg herunder hvilken kursusgruppe du tilhører
Medarbejder
Virksomhed
Ledig
Sagsbehandler
Tilbage