Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Kalkulation i køkkenet - trin 2

Kort fortalt

Du kan beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer samt tilpasse prisen herpå og på enkeltretter ved justering af råvarernes mængde og art. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48822 Kalkulation i køkkenet - trin 1.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48823 - Kalkulation i køkkenet - trin 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer.
Tilpasse prisen på enkeltretter og buffeter ved justering af råvarernes mængde og art.

Fagnummer: 48823 Kalkulation i køkkenet - trin 2 Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70