Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Grundlæggende madproduktion

Kort fortalt

Deltageren kan forarbejde og anvende almindelige råvarer til retter med baggrund i viden om råvarernes anvendelse og optimale forhold for opbevaring. Deltageren kan anvende korrekt grundtilberedningsmetode, håndværktøj og udstyr, og kan sammensætte, anrette og servere måltider og menuer i forhold til årstid, målgruppe og måltidsfordeling.

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47672 - Grundlæggende madproduktion

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte/ikke-faglærte medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan forarbejde og anvende almindelige råvarer til fremstilling af måltider samt redegøre for råvarernes anvendelse og optimale forhold for opbevaring. Deltageren kan anvende den korrekte grundtilberedningsmetode til fremstilling af måltider. Deltageren kan planlægge enkle måltider og menuer i forhold til årstid, målgruppe og måltidsfordeling. Deltageren kan fremstille, anrette og servere sunde måltider samt anvende korrekt håndværktøj og udstyr.

Fagnummer: 47672 Grundlæggende madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 402,00 Uden for målgruppe: DKK 2.174,40