Efteruddannelse

Kompetencegruppen

Fremstilling af supper og saucer - trin 2

Kort fortalt

Du kan anvende bouilloner og supper til fremstilling af ægte saucer til forskellige kødtyper. Du kan også anvende avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture samt fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til 48830 Fremstilling af supper og saucer - trin 1

Hold

Kurset du har valgt, kan være en del af en samlet pakke. Se kursuspakken ved at søge på kursets fagnummer. Du kan ofte også tage kurset for sig selv, kontakt os for mere info: Kursussekretær Charlotte Vigtoft Nielsen 9680 1516
Du kan også bruge kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48831 - Fremstilling af supper og saucer - trin 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille og anvende fonder og bouilloner til tilberedning af supper og saucer, herunder ægte saucer til forskellige kød- og fisketyper.
Anvende avancerede metoder til fremstilling af supper og garniture.
Fremstille consommé, creme, puré og veloutésupper.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48831 Fremstilling af supper og saucer - trin 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40